ЗА нас

 Ние сме на софийския пазар от 1998 г., започвайки като производител на алуминиева дограма и врати. През 2000 г. фирмата разшири своя асортимент с прозоречни системи от PVC профили. 

Кои сме ние

През 2008 г. производството се премести в нов собствен цех, с което увеличихме качеството и капацитета за изработка на дограми, комарници, первази, търговско обзавеждане и венециански щори. Работим с PVC профилни системи Aluplast® –  Германия и Viva Plast® – България, с немски обков Siegenia®. Стъклопакетите могат да са с две или три стъкла. Алуминиевите профилни системи, с които работим са Lenox® и Altest® – България. Могат да са от студен алуминий или прекъснат термомост. Предлагаме прозорци и врати с брави от PVC или алуминий и плъзгащи се прозорци с долно водене само от студен алуминий с единична, двойна или тройна релса за плъзгане. Цветовете на всички продукти които предлагаме са бял, златен дъб, тъмен дъб, махагон и орех.

Z

Качество

Ние работим само с материали на утвърдени фирми в бранша...
 Винаги посрещаме усмихнати нашите клиенти. Ние сме оторизиран производител на немската фирма за PVC профили ALUPLAST. Работим с профили на Вива пласт, Ленокс, Алтест и с немски обков Сигения.
   Ние сме фирма, която държи на качеството на своята дейност. В процеса на своето развитие разбрахме, че няма нищо по-важно от това всеки наш клиент до получи висококачествено обслужване и комфорт. Контролът е завишен, защото разчитаме, че нашите доволни клиенти ще доведат нови.
h

Гаранция

Най-добрата гаранция е нашият 25 годишен опит в изработката и монтажа...

Ние даваме гаранция на материалите, с които работим. Гарантираме за качеството на нашите продукти и услуги.

Ние Ви гарантираме качеството на поръчаното изделие и професионалния му монтаж. Гаранцията е валидна в рамките на указаните в ДОГОВОРА срокове само срещу предоставяне на ДОГОВОР. Гаранцията се отнася за дефекти, възникнали в процеса на нормална експлоатация в рамките на гаранционния срок, поради некачествени материали или неправилна изработка. Всички такива дефекти и пропуски се отстраняват безплатно.

Партньори

Дистрибуторите са наши партньори. Желаем да разширим...

дистрибуторската си мрежа, като предлагаме качествен продукт в определения срок на ниска цена. Ние сме на разположение за пресмятане на дограма или други консултации.

От тук можете да инсталирате програма за пресмятане на дограма за дистрибутори на PC с Windows.

Нашата производствена база и офис в Горни Лозен